Afspraken mogelijk tot 22:00
tot 180 dagen garantie
Klaar terwijl je wacht
Over GSMstudent

GSMstudent richt zich op het repareren en onderhouden van mobiele telefoons en tablets met als doel het verlengen van de levensduur van uw toestel.

Uw toestel ter reparatie aanbieden
GSMstudent is een parttime bedrijf, dit betekend dat u een afspraak moet maken om uw toestel te laten repareren. Deze afspraak kan uiteraard binnen, maar zeker ook buiten kantooruren gepland worden. U kunt een afspraak maken door contact met ons op te nemen.

Garantie
De garantietermijn die wij bieden is niet voor elke reparatie hetzelfde i.v.m. de fabrieksgarantie van verschillende leveranciers. Wij hanteren de volgende garantieperioden:
   - 180 dagen bij reparatie van Apple producten
   - 90 dagen bij reparatie van overige producten
m.u.v. waterschade (1 dag garantie) en moederbordreparaties (90 dagen garantie).

Een uit de hand gelopen hobby

Ken Rutten - Oprichter en Hoofdreparateur
Tegen het einde van 2014 vertelde mijn vader over een collega van hem die zijn iPhone 4 bij een student had laten repareren. Hij voegde daaraan toe of dat niets voor mij was. Dat heeft me aan het denken gezet en na heel wat onderzoek heb ik besloten om het basisgereedschap aan te schaffen. Nadat ik op 8 januari 2015 succesvol mijn eerste toestel repareerde (een Samsung Galaxy S3 mini) heb ik besloten hobbymatig te beginnen met het repareren van smartphones. Iets meer dan 2 jaar na mijn eerste reparatie was deze hobby dermate uit de hand gelopen dat ik GSMstudent in het leven heb geroepen.
Over - GSMstudent