Afspraken mogelijk tot 22:00
tot 180 dagen garantie
Klaar terwijl je wacht
Onze service

Reparatie

Het repareren van smartphones/tablets is waar het ooit begon voor GSMstudent, het is langstlopende en meest gebruikte service. Wij durven zelfs te zeggen dat het onze specialisatie is, u kunt uw smartphone/tablet dus met een gerust hart bij ons laten repareren. De prijzen voor het laten repareren van uw toestel vindt u onder het kopje "reparaties".
Veel voorkomende reparaties zijn onder andere:
    -    Scherm
    -    Batterij
    -    Oplaadpoort
    -    (Selfie)camera
    -    Wifi/GPS antenne
    -    Volume knop
    -    Aan/uit knop

Waterschade behandeling

Heeft uw smartphone/tablet waterschade? Schakel het toestel uit, stop het in een bak rijst en maak zo snel mogelijk een afspraak. Des te sneller uw toestel een behandeling krijgt, des te groter de kans dat deze behandeling succesvol is.

Sinds juli 2018 bieden we bij GSMstudent een professionele waterschade behandeling. Met behulp van ons Generalsonic GS2 ultrasoon bad kunnen we uw moederbord grondig reinigen. Ook als uw toestel na contact met vloeistof niet direct defecten vertoont is het aan te raden om een behandeling te laten doen. Waterschade is niet altijd direct merkbaar en kan op lange termijn ernstige problemen veroorzaken.Waterschade is erg onvoorspelbaar, daarom kunnen we helaas geen garantie bieden na een behandeling. De kosten van een succesvolle waterschade behandeling zijn €59,-.

Moederbord reparatie

Moederbord reparaties worden uitgevoerd door een specialist in het vinden en oplossen van dit soort problemen. Hiervoor wordt het toestel op de dag van afgifte opgestuurd, vervolgens wordt het binnen 1 tot 3 dagen gerepareerd en retour gestuurd. De complete looptijd van een moederbord reparatie is dus zo'n 3 tot 5 werkdagen.

Service - GSMstudent